Massage i kalundborg thai massage holbæk

massage i kalundborg thai massage holbæk

krop og sjæl. Skibbrogade 55 4400 Kalundborg, kun Thai Massage Klinikker med egen webside, så du har mulighed for at læse nærmere om den enkelte Thai Massage klinik. KOM OG BESØG OS, vi byder velkommen til vores hyggelige og opvarmede lokaler, hvert behandlingsrum har helt nye professionelle behandlingsbrikse med hul til hovedet og hvert lokale er udstyret med vandspil som giver dig den indre ro, perfekt til når du skal have en pause. Hos Holbæk Thai Wellness sætter vi traditionerne i højsædet og gør os umage for at du forlader os med ny og frisk energi. Baifrin Wellness Thai Massage, rolighedsvej 13 4220 Korsør, kun Thai Massage Klinikker med egen webside, så du har mulighed for at læse nærmere om den enkelte Thai Massage klinik. Hedehusene Thai Massage, kallerupvej 41 D 2640 Hedehusene, kun Thai Massage Klinikker med egen webside, så du har mulighed for at læse nærmere om den enkelte Thai Massage klinik. Vores behandlingstider starter fra 20 min. Hattai Thai Massage Health, kordilgade 36 4400 Kalundborg, venlig Thai Massage. Thai Massage i Holbæk. Kun Thai Massage Klinikker med egen webside, så du har mulighed for at læse nærmere om den enkelte Thai Massage klinik. Thai Massage i Kalundborg. Thai massage Sjælland » Thai Massage i Holbæk - Select - Vordingborg Slagelse Taastrup Ringsted Roskilde Nykøbing Falster Næstved Køge Lejre Korsør Kalundborg Holbæk Hedehusene Thai Massage i Øst- Vest og Sydsjælland. Klinikken er placeret i et industriområde i Holbæk øst.

Thai massage: Massage i kalundborg thai massage holbæk

Normalt er der fire massøser, som venter på kunder. Menukortet rummer meget, lige fra tantra massage til Doktor fisk. I dagtimerne har Thai wellness og massage ofte tilbud, så du får mere værdi for dine penge.

Massage i kalundborg thai massage holbæk - Her

Jernbanegade 8, Køge, kun Thai Massage Klinikker 100 gratis dating sider nøgen dating med egen webside, så du har mulighed for at læse nærmere om den enkelte Thai Massage klinik. Du finder os på Strandgade 13, kld i Holbæk, det er nemt at parkere lige foran døren eller på den tilstødende parkeringsplads på Vimmelskaftet. Der kan altid tages bad før og efter en behandling, vi byder også på noget koldt eller varmt at drikke efter behandlingen. Tonzai Thai Massage Klinik, labæk 59 4300 Holbæk, kun Thai Massage Klinikker med egen webside, så du har mulighed for at læse nærmere om den enkelte Thai Massage klinik.

0 tanker om “Massage i kalundborg thai massage holbæk

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *