Damer og unge mænd manglende sexlyst

damer og unge mænd manglende sexlyst

problemer med sexlysten. Men hvad er årsagen til kvindernes manglende sexlyst? Østrogen kan også spille en rolle. Først og fremmest er det en god idé, at I får talt med hinanden om det i åben fredsommelighed - og måske finder ud af, hvad der skal til for at rette op på problemet. Selv om det bare er en naturlig del af dit liv, så har du og alle andre - både unge og gamle - lov til at være rigtig glade for og tilfredse med jeres sexliv. Dengang havde Sarah Wåhlin-Jacobsen kigget på den samlede gruppe af kvinder og fundet ud af, at der var en sammenhæng mellem niveauet af testosteron i blodet og graden af sexlyst. Kvinder, som rapporterede, at deres partner havde seksuelle problemer, havde halvt så stor risiko for selv at opleve nedsat sexlyst. Det er helt normalt hos både mænd og kvinder, at lysten mindskes, jo ældre man bliver. Professor Christian Graugaard påpeger, at andre studier også stritter i lidt forskellige retning, og nogle undersøgelser tyder endda på, at i stedet for testosteron er det snarere kvindelige kønshormoner østrogener som styrer kvinders sexlyst. »Og denne kompleksitet bør naturligvis afspejle sig i både udredning og behandling af kvinder, som klager over manglende lyst siger professor Christian Graugaard, som ikke har været en del af den nye undersøgelse men forsker i seksualitet ved Sexologisk Forskningscenter, Aalborg Universitet.

Damer og unge mænd manglende sexlyst - Derfor mangler kvinder

Andre studier har også tydet på, at økonomiske problemer, stress, og sygdom kan gå ud over sexlysten. Og her på klinikken oplever vi af og til, at patienter fortæller, at de ikke er blevet taget alvorligt, når de kommer med problemet.

Videos

Drunk and lecherous young Sluts getting fucked in all their wet holes. damer og unge mænd manglende sexlyst Lav sexlyst begær manglende sexlyst kvinder testosteron. »Vi ved, at kønshormonet testosteron er fysiologisk vigtigt for mænds seksuelle. Selv om lysten måske er størst i de unge år og langsomt daler livet igennem,.

Den seksuelle lyst: Damer og unge mænd manglende sexlyst

Men det er sjældent, at manglende sexlyst alene skyldes mangel på hormoner. Når det drejer sig om lyst til sex, er mænd og kvinder nok ikke så forskelligt. Lav sexlyst hos unge kvinder kan det virkelig lade sig gøre? Er forelsket, så er lysten også høj eller, hvis man er en mand, så tænker man på sex.

0 tanker om “Damer og unge mænd manglende sexlyst

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *