Hadsundbio kira eggers bryster

også i min garderobe! Jeg kan så sige een gang for alle: De er ægte. Årsagen er, at den tidligere model har smidt ti kilo under TV-programmet "På egen krop - Kira Eggers som bodybuilder som sidste år blev sendt på kvindekanalen TLC. Selv har han en vildt god forbrænding, og der har da også været plads til, at vi stadig kunne hygge os, siger Kira Eggers. Læs mere om seminaret her. Jeg synes bare ikke, at store bryster passer til mig mere, siger Kira Eggers. Det skriver brunetten på sin blog, der flyder med indlæg om hendes sunde livsstil. Og det har hun det helt fint med.

Hadsundbio kira eggers bryster - Kira

Det har samtidig betydet, at 38-årige Kiras bryster er noget mindre i dag, end de har været. Blogger og personlig træner Kira Eggers får tit spørgsmål om oprindelsen af sit frontparti, så nu bruger hun sin blog til at slå sandheden fast. Kira Eggers blev kendt i slutningen af halvfemserne for sin medvirken tv-serien Stripperkongens piger og som gæst i Casper Christensens radioprogram Tæskeholdet. Hvad synes jeg om dem?

Videos

Brazzers House Season 3 Episode 1 of 4 - Full Version - Watch vote for free.

Hadsundbio kira eggers bryster - Kira, eggers

De er ægte. Det må tiden vise i mit nye program på TLC til efteråret, lyder det fra Kira på bloggen, hvor hun viser mand slikker fisse tykke piger sex et billede af de "trætte mandariner". Kira Eggers bliver ofte spurgt om hendes bryster er ægte. Så blev hun brevkasseredaktør på en række medier og i dag arbejder hun som blogger og personlig træner. Det irriterer mig, for det føles bare tungt og ubehageligt.

0 tanker om “Hadsundbio kira eggers bryster

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *